Humanitarna akcija SEC-a „Za lepši dečji san“

* Dragi sugrađani i sugrađanke, Somborski edukativni centar sprovodi humanitarnu akciju „Za lepši dečji san“. Namera nam je da se obnovi posteljina na dečjem odeljenju Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ u Somboru jer je utvrđeno da za tim postoji potreba - pozivaju sugrađane na solidarnost iz SEC-a

Sredstva za nabavku posteljine u Somborskom edukativnom centru prikuplja do 12. avgusta, a ukoliko građani žele da daju finansijski doprinos ovoj zajedničkoj akciji, mogu to da učine svakodnevno u prostorijama ove organizaije (Staparski put 16, Sombor) u periodu od 10 do 16 časova u toku trajanja akcije.   

Dakle, ukoliko se odlučite, kažu u SEC-u, da doprinesete, možete da donirate za onoliko metara materijala koliko ste u mogućnosti. Svaki metar znači, jer smo tako korak bliže lepšem dečjem snu u teškim okolnostima.

- Ovom prilikom pozivamo i molimo da nam se jave zainteresovane krojačice i krojači koji bi dobrovoljno sašili posteljinu od materijala koji ćemo nabaviti. Neko može sašiti jednu posteljinu, a neko više. Sve u skladu sa raspoloživim vremenom, mogućnostima i dobrom voljom.  Na taj način doprinosite bržem ostvarenju cilja naše akcije - poručuju.

Kontakt telefon za prijave i više informacija o akciji: 064 330 4582.

Ako se u predviđenom periodu ne skupi dovoljno novca za 25 posteljina, Somborski edukativni centar će iz svojih izvora opredeliti nedostajuća sredstva.

Dakle deca će sigurno dobiti posteljinu, a ako bude obezbeđeno više materijala nego što je potrebno, tim SEC-a ima na umu kako da se i to iskoristi u dobre svrhe. 

Probudimo se da bi deca lepše spavala! Unapred hvala na odzivu i doprinosu našoj zajedničkoj akciji! - pozivaju aktivisti Somborskog edukativnog centra.

Piše i prati: Ivana Barać

Rad Somborskog edukativnog centra je institucionalno podržan od strane Vlade Švajcarske kroz projekat Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT, koji sprovode Helvetas Swiss Intercooperation i Građanske inicijative.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)


Read full article on Novi Radio Sombor


Slobodno vreme

Lifestyle

Nekoliko "konja", nekoliko kubika, i nema gde da nisu prošli: Ovo su 5 kultnih ex-YU automobila koji se pamte
Nekoliko "konja", nekoliko kubika, i nema gde da nisu prošli: Ovo su 5 kultnih ex-YU automobila koji se pamte

 Kako god to danas izgledalo, sa vremenske distance od 30, 40 i više godina, u bivšoj Jugoslaviji vozili su se različiti...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.