utorak, 23 april 2024 08:44

Za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika bez naplate parkiranja u Somboru

Javno komunalno preduzeće ''Parking servis Sombor'' Sombor obaveštava građane da za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika neće vršiti kontrolu i naplatu parkiranja od srede 01. maja do ponedeljka 06. maja 2024. godine. Preduzeće sa redovnom kontrolom i naplatom parkiranja počinje u utorak 07. maja 2024. godine.

Slobodno vreme

Lifestyle

Dr Debora Li, ginekolog, kaže da od sto ljudi kod kojih je dijagnostikovan kancer, njih 38 će patiti od umerenog do jako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.