Mlad Mesec u Ovnu donosi nam pred vrata neke korenite izmene ili potrebu da se nešto konačno pokrene s mrtve tačke. Budi se želja u nama da se manemo stvari iz prošlosti koje koče naše želje, one stvarne i preko potrebne. Konačno ćemo iskoračiti iz kolotečine i ući u zonu slobodnog kretanja ka cilju, neusrašivo i odlučno! Uradite to, ali zapamtite… ostanite kod kuće zbog vas i onih oko vas…Ovan POSAOUkoliko se Vaša osecanja nalaze…

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.