utorak, 07 maj 2024 06:50

Otvorene PRIJAVE za prvi apatinski 3x3 TURNIR “Basket za sve”

Prvi apatinski 3x3 turnir “Basket za sve” zakazan je za subotu, 15. jun, u dvorištu OŠ “Žarko Zrenjanin”. Organizatori turnira su Goran Vezmar, ispred Košarkaša u kolicima “Dunav 2016”, i Arsenije Medić, košarkaški sudija, od kojih saznajemo da će se basket igrati u 3 kategorije (seniori, kadeti -do 15 godina, basket u kolicima) i da su prijave otvorene do 1. juna.

Kotizacija za kategoriju kadeta do 15 godina iznosi 3.000 dinara po ekipi, a nagrada za prvo mesto 80% od kotizacija. Kada su u pitanju seniori, po ekipi se uplaćuje 5.000 dinara, a nagradni fond iznosi 500 evra za prvo, 200 za drugo i 100 evra za treće mesto.

Utakmice se igraju po oficijalnim FIBA 3x3 pravilima.

Turnir “Basket za sve”, osim sportskog, imaće i zabavno-muzički karakter, te će u tom smislu biti organizovan muzički program, uz gostujućeg di džeja, šank sa osveženjem, a najavljena su I neka iznenađenja.

“Molim sve ljubitelje sporta, dobrog druženja i muzike da isprate ovaj događaj koji se prvi put održava na ovakvom nivou u našem Apatinu”, poručili su organizatori.

Svi zainteresovani svoje prijave mogu podneti telefonski, na brojeve 069/215-0-115 (Arsenije Medić) ili 064/216-74-13(Goran Vezmar).

Izvor: radioapatin.com

Slobodno vreme

Lifestyle

Dr Debora Li, ginekolog, kaže da od sto ljudi kod kojih je dijagnostikovan kancer, njih 38 će patiti od umerenog do jako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.