Ženske ruke ali i ambicije, mogu sve - poruka je osim ostalih, iz Asocijacije žena Sombor

* U sredu, 28. jula biće održana 21. po redu priredba u slavu žita, hleba i vekovnih temeljnih vrednota somborske sredine u najširem kulturološkom smislu, a pod okriljem Asocijacije žena Srbije - Gradskog odbora Sombor. Početak, na Trgu Svetog Đorđa, zakazan je za 18 časova

Zadovoljne smo što će nam se i ovom prilikom pridružiti udruženja žena koja znaju šta znači kontinuirano negovati lepotu i svekolike vrednosti naše tradicije - izjavljuje Jelica Polovina, predsednica organizatora, Asocijacije žena Sombor koja je kao što smo i ranije pisali - i organizacija-članica UNESCO- Zahvaljujemo se Gradskoj upravi Grada Sombora što je i na ovogodišnjem konkursu za sufinansiranje i finansiranje projekata, programa i manifestacija u oblasti kulture iz budžeta Grada Sombora prepoznala i podržala i naš predlog, „Dan žitnih polja“.

Na 21. manifestaciji Dan žitnih polja, poslednje julske srede, 28. jula, učestvovaće sledeća udruženja žena: Aktiv žena Stanišić, Udahni život, takođe iz Stanišića, Rubac iz Kljajićevo, Sekcija žena OKUD „Ivo Lola Ribar“ Sonta, Udruženje žena Staparke - Stapar, Vredne ruke apatinske, Apatin, iz komšijskog Apatina stiže i Ruža crvena, pa Asocijacija žena odbor Čonoplja, a i ovom prilikom dolaze gošće iz najvećeg grada u Banatu, Asocijacije žena Zrenjanin.

Njihove domaćice, članice Asocijacije žena Sombor, najavljuju i dobru ali i kvalitetnu zabavu na bini u srcu Sombora, u kulturnom delu programa. Predstaviće se članice i članovi kulturno-umetničkih društava Ravangrad Sombor, Gradskog kultruno umetničkog društva Sombor, Krila Bukovice iz Riđice, Đurđevak - Kljajićevo, Dunav Apatin - ženska pevačka grupa Ognjište.

Dobrodošli!

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg projekta "Uvek na licu mesta" sufinansiranog iz budžeta grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.
 
Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)


Read full article on Novi Radio Sombor


Slobodno vreme

Lifestyle

Nekoliko "konja", nekoliko kubika, i nema gde da nisu prošli: Ovo su 5 kultnih ex-YU automobila koji se pamte
Nekoliko "konja", nekoliko kubika, i nema gde da nisu prošli: Ovo su 5 kultnih ex-YU automobila koji se pamte

 Kako god to danas izgledalo, sa vremenske distance od 30, 40 i više godina, u bivšoj Jugoslaviji vozili su se različiti...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.