Kula: FOTO KONKURS- OkulaR FOTO KONKURS- OkulaR
nedelja, 21 avgust 2022 06:52

Kula: FOTO KONKURS- OkulaR

 

Narodna biblioteka Kule u saradnji sa lokalnom samoupravom i ove godine organizuje foto-konkurs „Okular“, sa temom Kula na fotografijama. Konkurs će biti otvoren do 1.10.2022. Do tog datuma treba poslati najviše tri svoje fotografije. Pravo učešća imaju svi punoletni građani, a povod je želјa da se populariše fotografija kao sredstvo umetničkog izražavanja. Fotografija treba da bude samostalna, autorska sa temom šire vezanom za Kulu, bez montaža i obrade ( osim korekcija boje i kontrasta). Fotografije slati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., slati ih u JPG ili TIFF formatu, najmanje rezolucije 2756 x 3937 piksela.

Najbolјe fotografije biće nagrađene, a dodatno odabrane biće objavlјene na posebno publikovanom setu razglednica Kule. Ovim povodom biće upriličena i izložba na kojoj će se prikazati dvadeset najbolјih radova.

Slobodno vreme

Lifestyle

Naučnici su prvi put otkrili pećinu na Mesecu. Najmanje 100 metara duboka, smatra se da bi mogla da bude idealno mesto d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.