„Bas kup“ u nedelju u Kuli „Bas kup“ u nedelju u Kuli
četvrtak, 11 avgust 2022 08:02

„Bas kup“ u nedelju u Kuli

Udruženje sportskih ribolovaca „Hajduk Šaran“ iz Kule organizuje tradicionalnu ribolovačku manifestaciju „Bas kup“, koja će se održati u nedelju u Kuli.

Takmičari se okupljaju kod mosta, pored vrtića „Bambi“, a skup počinje u 5 časova. Takmičarski deo traje od 6 do 12 časova, a doručak i ručak su obezbeđeni za sve takmičare. Princip bodovanja je jedan gram jednako jedan poen, a boduju se samo basovi koji prelaze 20 centimetara dužine. Kotizacija iznosi 1500 dinara, a način prijave je putem SMS poruke sa sledećim sadržajem: ime i prezime, mesto i godina rođenja, na broj 060/611-99-51, koji je ujedno i broj za više informacija. Takođe, više informacija o samom takmičenju moguće je dobiti i na broj telefona 063/162-66-17. Prijave su otvorene do 12. avgusta.

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.