Osim na rukavcu, NE PREPORUČUJE se kupanje ni na Dunavu Osim na rukavcu, NE PREPORUČUJE se kupanje ni na Dunavu
petak, 05 avgust 2022 07:31

Osim na rukavcu, NE PREPORUČUJE se kupanje ni na Dunavu

Nakon nove analize, zbog povećanog broja fekalnih enterokoka u uzorku površinske vode na apatinskim kupalištima u zalivu kod restorana Plava ruža, “otvorenom” Dunavu na istoj lokaciji, kao i na kupalištu “Vagoni”, Zavod za javno zdravlje Sombor NE PREPORUČUJE kupanje i rekreaciju na pomenutim lokacijama dok se ne izvrše nove analize, a o čemu će građani biti blagovremeno obavešteni.

Kako navode u lokalnoj samoupravi, Zavod redovno prati status površinskih voda na teritoriji opštine Apatin u toku kupališne sezone, a trenutno jedina lokacija koja je bezbedna je kupalište kod čarde „Pčela“, popularnije kao Кupusinska čarda.

Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.