Osim na rukavcu, NE PREPORUČUJE se kupanje ni na Dunavu Osim na rukavcu, NE PREPORUČUJE se kupanje ni na Dunavu
petak, 05 avgust 2022 07:31

Osim na rukavcu, NE PREPORUČUJE se kupanje ni na Dunavu

Nakon nove analize, zbog povećanog broja fekalnih enterokoka u uzorku površinske vode na apatinskim kupalištima u zalivu kod restorana Plava ruža, “otvorenom” Dunavu na istoj lokaciji, kao i na kupalištu “Vagoni”, Zavod za javno zdravlje Sombor NE PREPORUČUJE kupanje i rekreaciju na pomenutim lokacijama dok se ne izvrše nove analize, a o čemu će građani biti blagovremeno obavešteni.

Kako navode u lokalnoj samoupravi, Zavod redovno prati status površinskih voda na teritoriji opštine Apatin u toku kupališne sezone, a trenutno jedina lokacija koja je bezbedna je kupalište kod čarde „Pčela“, popularnije kao Кupusinska čarda.

Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.