četvrtak, 12 maj 2022 08:15

CRVENI KRST URUČUIO ZAHVALNICE DOBROVOLJNIM DAVAOCIMA KRVI

Crveni krst Apatin u okviru obeležavanja Nedelje Crvenog krsta i obeležavanja Nacionalnog dana dobrovoljnih davalaca krvi 11.05.2022 godine uručio je zahvalnice i poklon od organizacije blutut zvučnik učesnicima konkursa ,,Krv život znači" Aleksandru Obradoviću i Ivoni Kovačević. Zahvalnice i poklone uručila je Vanja Kaurin stručni saradnik iz oblasti dobrovoljnog davalaštva krvi.

Crveni krst Apatin svim dobrovoljnim davaocima čestitao je Nacionalni dan dobrovoljnih davalaca krvi koji se obeležava 11. maja. Volonteri Crvenog krsta uručiće priznanja na kućne adresa dobrovoljnih davalaca koji su krv dali 1,5,10,20 puta.

Zahvaljujemo se svim dobrovoljnim davaocima koji redovnim davanjem omogućavaju da zdravstveni sistem nesmetano funkcioniše. Pozivamo sve građane koji još nisu postali davaoci da nam se pridruže. Život nas spaja!, ističu iz apatinskog Crvenog krsta.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.