subota, 02 april 2022 06:51

U APATINU SE OBELEŽAVA MEĐUNARODNI DAN OSOBA SA AUTIZMOM

 

U susret obeležavanju Međunarodnog dana osoba sa autizmom, danas su u centru Apatina Centar za socijalni rad i Udruženje dobročinitelja “Mali Princ” organizovali promotivne aktivnosti, u okviru kojih su razgovarali sa našim sugrađanima i delili im flajere i brošure na ovu temu.

Centralni događaj proslave Međunarodnog dana osoba sa autizmom u Apatinu će biti organizovan sutra, 2. aprila, radionicama za decu i roditelje, te druženjem na imanju "Nedođija", gde će učešće uzeti korisnici i zaposleni senzorne sobe i logopedsko defektološkog kabineta, udruženja "Mali princ" iz Apatina i "Maslačak" iz Sombora.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.