utorak, 08 februar 2022 07:45

TRIBINA: „RECIKLAŽA I ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE – OTVORENI RAZGOVOR“

Zbog velikog odjeka javnosti vezano za investiciju kompanije BIONEKS u Slobodnoj zoni opštine Apatin, ova kompanija je uputila javni poziv na TRIBINU: „RECIKLAŽA I ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE – OTVORENI RAZGOVOR“ koja će biti organizovana u njihovoj režiji.


Na tribini će govoriti:


• Jelena Kiurski Milošević, dr nauka iz oblasti zaštite životne sredine

• Milka Basta, master inženjer građevinarstva, autor urbanističkog projekta

• Mirko Barać, konsultant na investiciji

 Tribina će se održati u sredu, 9. februara u Velikoj Sali Opštinskog kulturnog centra u Apatinu, sa početkom od 18 časova.

 Poziv na tribinu je uputila Jelena Barać, direktor Bioneksa.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.