sreda, 19 januar 2022 07:57

KONCERT PEVAČKE GRUPE „ETNA“ SUTRA U APATINSKOM KULTURNOM CENTRU

 

U Velikoj sali Opštinskog kulturnog centra Apatin, u sredu, 19. januara, biće održan koncert pevačke grupe „Etna“ sa gostima.

Početak koncerta, naziva „Canto, ergo sum“, zakazan je za 19 sati, a ulaz za sve posetioce je besplatan.

Podsećamo, pevačka grupa „Etna“ osnovana je krajem 2018. godine, pri KUD-u „Carza“ iz Apatina. Bave se negovanjem izvornih pesama, ali izvode i obrade etno i duhovne muzike.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ministar je rekao da problemi koji su uočeni kod dece nisu nerešivi. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.