četvrtak, 28 oktobar 2021 07:48

Prva pobeda Dunava u novoj sezoni

U okviru 4. kola 1. MRL “Sever” KSV grupa B, košarkaški klub “Dunav 2014” je na svom terenu dočekao košarkaški klub “Velika Kikinda”. Obe ekipe su htele da prekinu loš kolosek koji je iznosio tri vezana poraza i tako ostvare prvu pobedu u novoj sezoni. U ovom meču naš tim se pokazao kao bolji rival i zasluženo slavio rezultatom 71:60 (20:21;17:12;10:11;24:16). 

U prvoj četvrtini, gosti su pokazali da nisu došli s namerom da se predaju, već da ostvare prvi trijumf i pokupe bodove. Ipak, u nastavku meča domaći prikazuju bolju igru, preokreću i upisuju sebi dva boda. 

Ovo su dva veoma značajna boda za mladu ekipu košarkaškog kluba “Dunav 2014”, koja će u sledećem kolu gostovati u Srbobranu, ekipi koja trenutno ima dve pobede i isto toliko poraza.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.