Ministar Vanja Udovičić i državni sekretar Predrag Peruničić u Apatinu Ministar Vanja Udovičić i državni sekretar Predrag Peruničić u Apatinu
subota, 30 maj 2020 08:28

Ministar Vanja Udovičić i državni sekretar Predrag Peruničić u Apatinu

U poseti Apatinu danas su bili Vanja Udovičić, Ministar omladine i sporta Republike Srbije i Predrag Peruničić, državni sekretar za sport.

Oni su sa Milanom Škrbićem, predsednikom opštine Apatin, potpredsednicom opštine Apatin Dubravkom Korać i drugim predstavnicima lokalne samouprave posetili stadion Fudbalskog kluba „Mladost“.

Prisustvovali su treninzima dece i omladine koja se bave fudbalom. Oni su istakli značaj sporta u društvu posebno kod maldih a Milan Škrbić je podvukao značaj svih sportskih uspeha kroz decenije u Apatinu sa posebnim naglaskom na kajkaše.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.