Sledeće nedelje u Apatinu, akcija odvoženja lišća Sledeće nedelje u Apatinu, akcija odvoženja lišća
petak, 04 decembar 2020 07:11

Sledeće nedelje u Apatinu, akcija odvoženja lišća

U okviru jesenje akcije uređenja grada, JKP “Naš Dom” Apatin će od 07. do 11. decembra 2020. godine odvoziti lišće sa javnih površina u Apatinu.

Akcija obuhvata odvoz sakupljenog lišća sa drveća koje se nalazi na javnoj površini, odnosno ispred kuća, a lišće treba upakovati u džakove. Iz komunalnog preduzeća napominju da drugi otpad koji se nađe pored lišća (šut, građevinski i kabasti otpad itd.) neće biti odnet.

Tokom naredne sedmice lišće će biti iznošeno po ustaljenom rasporedu odvoza kućnog smeća za Apatin, a džakove treba staviti uz ivicu kolovoza kako bi bili što uočljiviji.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.