Sledeće nedelje u Apatinu, akcija odvoženja lišća Sledeće nedelje u Apatinu, akcija odvoženja lišća
petak, 04 decembar 2020 07:11

Sledeće nedelje u Apatinu, akcija odvoženja lišća

U okviru jesenje akcije uređenja grada, JKP “Naš Dom” Apatin će od 07. do 11. decembra 2020. godine odvoziti lišće sa javnih površina u Apatinu.

Akcija obuhvata odvoz sakupljenog lišća sa drveća koje se nalazi na javnoj površini, odnosno ispred kuća, a lišće treba upakovati u džakove. Iz komunalnog preduzeća napominju da drugi otpad koji se nađe pored lišća (šut, građevinski i kabasti otpad itd.) neće biti odnet.

Tokom naredne sedmice lišće će biti iznošeno po ustaljenom rasporedu odvoza kućnog smeća za Apatin, a džakove treba staviti uz ivicu kolovoza kako bi bili što uočljiviji.

Slobodno vreme

Lifestyle

Naučnici su prvi put otkrili pećinu na Mesecu. Najmanje 100 metara duboka, smatra se da bi mogla da bude idealno mesto d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.