četvrtak, 18 januar 2024 06:11

U Apatinu u petak, 19. januara plivanje za "Časni krst"

Srpska pravoslavna crkva 19. januara proslavlja Bogojavljenje, praznik krštenja Isusa Hrista kojim je počela njegova misija i propovedanje hrišćanske vere.

Turistička organitacija opštine Apatin i ove godine organizuje tradicionalno plivanje za „Časni krst“ koje će se održati u petak 19. januara na plaži kod restorana „Plava ruža“.

Sam čin plivanja će se održati od 11:30, a prethodiće mu liturgija u Hramu kraj Dunava koja će početi u 9 časova.

Prijave za učešće mogu se podneti u Turističkoj organizaciji Apatin ili putem telefona 025/772-555 do srede u 14 časova, a svi učesnici su u obavezi da urade besplatan lekarski pregled u Domu zdravlja Apatin u sredu ili četvrtak u 7:30.

Za sve učesnike je nakon događaja predviđen ručak u Restoranu „Marina Nani“.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.