sreda, 01 novembar 2023 15:24

Od 1.novembra u OŠ "Žarko Zrenjanin" iz Apatine zabranjeni mobilni telefoni

U toku prethodne i ove školske godine sprovedena je anketa među roditelјima svih učenika od 1. do 8. razreda OŠ "Žarko Zrenjanin" iz Apatine, a povodom zabrane nošenja mobilnih telefona u školu.

Odlukom roditelјa od 1.novembra u ovoj osnovnoj školi stupa na snagu zabrana nošenja mobilnih telefona za sve učenike naše škole.

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.