utorak, 31 oktobar 2023 05:37

Apatinka Kalina Došen prvakinja države u dečijem fitnesu

U Odžacima je juče održano Prvenstvo Srbije u dečijem fitnesu. Na ovom velikom takmičenju, naziva “Victorty open”, Apatinka Kalina Došen zauzela je prvo mesto u kategoriji devojčica 2014. godišta.

Podsećamo, pod vođstvom trenera Dragane Pezelj, Kalina trenira za sportski klub “Figura” iz Sombora, a koji je na ovogodišnjem prvenstvu, osim naše Apatinke, imao još tri državne prvakinje, i to Mihaelu Mariu Horvat (2015.), Anđelu Stanić (2012.) i Sofiju Pezelj (2008.).

Na “Victorty open”-u u Odžacima, iz redova Figure, srebro su osvojile Jovana Svilar (2014.) i Maša Šatrić (2010.), dok je bronza pripala Mili Marić (2015.) i Milici Skular (2012.).

Čestitamo devojčicama i njihovom treneru na osvojenim medaljama i želimo im puno uspeha u narednim takmičenjima.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.