nedelja, 01 oktobar 2023 04:21

Arheološko istraživanјe objekta iz bronzanog doba kod Apatina

Iz Gradskog muzeja Sombor su saopštili da su u toku terenska arheološka istraživanja lokaliteta “Magareći mlin” u Apatinu.

Ove godine istraživanja su finansirana od strane Ministarstva kulture Republike Srbije i podržana od strane opštine Apatin. ć

Kako je navedeno, arheološka ekipa upravo istražuje jedan objekat iz bronzanog doba, a direktor Gradskog muzeja Sombor, David Firanj je danas obišao radove na istraživanju ovog lokaliteta.

 

 

 

 

 

Slobodno vreme

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.