nedelja, 01 oktobar 2023 04:21

Arheološko istraživanјe objekta iz bronzanog doba kod Apatina

Iz Gradskog muzeja Sombor su saopštili da su u toku terenska arheološka istraživanja lokaliteta “Magareći mlin” u Apatinu.

Ove godine istraživanja su finansirana od strane Ministarstva kulture Republike Srbije i podržana od strane opštine Apatin. ć

Kako je navedeno, arheološka ekipa upravo istražuje jedan objekat iz bronzanog doba, a direktor Gradskog muzeja Sombor, David Firanj je danas obišao radove na istraživanju ovog lokaliteta.

 

 

 

 

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Ministar je rekao da problemi koji su uočeni kod dece nisu nerešivi. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.