nedelja, 28 maj 2023 05:42

Lančani sudar na putu Prigrevica – Apatin, sedam lica povređeno

Na putu između Apatina i kružnog toka kod Banje Junaković danas popodne dogodio se lančani sudar u kome je sedam osoba povređeno. U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je pet vozila.

Nezvanično, došlo je do sudara dva automobila (ili je jedan od njih naleteo na ovaj drugi), dok ostali nisu na vreme uspeli da zaustave svoja vozila pa su udarili u njih.

Po informacijama iz izvora bliskih istrazi svih sedmoro povređenih je kolima apatinske Hitne pomoći prebačeno u somborsku bolnicu, gde su zbrinuti i nalaze se van životne opasnosti.

Za vreme uviđaja saobraćaj na ovoj deonici iz Apatina u pravcu Prigrevice, Svilojeva i graničnog prelaza Bogojevo bio je obustavljen, a vozila upućivana na poljski put pored Malog Petrovog salaša do Banje Junaković.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Lekari uvek upozoravaju na važnost vitamina u telu, no ima i nekih drugih elemenata vrlo bitnih za pravilno funkcinisanj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.