ponedeljak, 12 februar 2024 06:18

Teška nesreća kod Odžaka: Mlađi muškarac kolima naleteo na ženu

 

Sinoć je došlo do teške saobraćajne nesreće na ulazu u Karavukovo iz smera Odžaka, prenela je Instagram stranica 192.rs.

Prema informacijama koje je 192.rs dobio s lica mesta, žena stara 50 godina kretala se kao pešak, na neosvetljenom delu puta na kom nema trotoara. Na nju je, pod za sada nepoznatim okolnostima, naleteo automobil kojim je upravljao mlađi muškarac.

Prema nezvaničnim informacijama, ona je zadobila teške telesne povrede.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.