petak, 19 januar 2024 08:18

MOTORISTA TEŠKO POVREĐEN U SUDARU SA AUTOMOBILOM! Teška nesreća u Odžacima kod Sombora, auto nepropisno radio polukružno?

Dve osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče posle podne u Odžacima, kod Sombora.

Kako se saznaje, došlo je do sudara putničkog vozila i motocikla na kom su se nalazile dve mlađe osobe.

Po rečima očevidaca, nezgodu je najverovatnije izazvao vozač automobila koji je radio polukružno okretanje.

Po nezvaničnim informacijama vozač motocikla teško je povređen i prevezen u Novi Sad dok stanje druge osobe nije poznato.

Kurir.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.