Suđenje za smrt Luke Jovovića opet odloženo: Porodica stradalog očajna Foto: Privatna arhiva
petak, 22 decembar 2023 06:20

Suđenje za smrt Luke Jovovića opet odloženo: Porodica stradalog očajna

Luka Jovović poginuo je 30. aprila prošle godine u selu Ratkovo kod Odžaka

Današnje ročište za tragičnu pogibiju Luke Jovovića pred Osnovnim sudom u Somboru ponovo je odloženo, ovaj put zbog nemogućnosti dolaska advokata okrivljene N. A., Gorana Karadarevića.

Okrivljena se danas nije pojavila na sudu, dok je njen advokat Goran Karadarević priložio dokaz da danas ima drugo ročište u Novom Sadu.

Porodica pokojnog Luke je besna i razočarana, jer kako tvrde, optužena, već nekoliko puta nalazi brojna opravdanja da se na ročištima ne pojavi, a prethodni advokat Radomir Munižaba, otkazao joj je punomoćje.

Podsetimo, Luka Jovović poginuo je 30. aprila prošle godine u selu Ratkovo kod Odžaka, kada mu je pravo prvenstva oduzela okrivljena N.A. Ona je nakon nesreće napustila lice mesta, a vratila se nešto kasnije.

Izvor: telegraf.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.