U udesu u Sivcu TEŠKO POVREĐEN PREDSEDNIK SO KULA: Vozilo krivudalo, pa se zakucalo u automobil U udesu u Sivcu TEŠKO POVREĐEN PREDSEDNIK SO KULA: Vozilo krivudalo, pa se zakucalo u automobil
nedelja, 27 decembar 2020 08:03

U udesu u Sivcu TEŠKO POVREĐEN PREDSEDNIK SO KULA: Vozilo krivudalo, pa se zakucalo u automobil

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče u Sivcu, teško je povređen predsednik Skupštine opštine Kula Boban Damjanović.

Na opštinski automobil, kojim je Damjanović upravljao, iz suprotnog smera je, prema susednom Kljajićevu, naletelo putničko vozilo, čiji je vozač lakše povređen.

Damjanović je, s prelomima vratnih pršljenova, noge i rebara i sa unutrašnjim povredama, iz bolnice u Somboru hitno prebačen u Klinički centar Srbije u Beogradu.

Nesreća se dogodila na magistralnom putu kroz glavnu ulicu u Sivcu, iz koje je Damjanović, koji živi u ovom selu, pišu "Novosti". On je skretao u Kosovsku ulicu, u nameri da na posao poveze kolegu, zaposlenog u Opštinskoj upravi.

Drugi akter udesa izjavio je da nikako nije mogao da izbegne sudar, jer je Damjanovićev automobil krivudao po cesti i presekao mu put. Vozač trećeg automobila u lančanom sudaru ostao je neozleđen, i njegovo vozilo je najmanje oštećeno.

Još nije poznato zbog čega je Damjanović tokom vožnje izgubio kontrolu nad vozilom. Njega su u polusvesnom stanju iz automobila izvukli policajci i radnici sivačkog komunalnog preduzeća "Radnik".

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.