sreda, 24 januar 2024 05:28

Kula: Dva vozača i biciklista zadržani zbog vožnјe pod dejstvom alkohola

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kuli, tokom vikenda isklјučili su iz saobraćaja trojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.

Policija je u Kuli zaustavila tridesetdvogodišnjeg vozača „Opela“ sa 1,64 promila alkohola u organizmu, četrdesetjednogodišnjakinju koja je upravlјala vozilom marke „Ford“ sa 1,55 promila i tridesettrogodišnjeg muškarca koji je vozio bicikl sa 2,36 promila alkohola.

Vozači su zadržani i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Slobodno vreme

Lifestyle

Magnezijum je mineral neophodan za zdrave mišiće, nerve, kosti i nivo šećera u krvi. Ako ne unosite dovoljno magnezijuma...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.