sreda, 17 januar 2024 06:22

I ove godine u Sivcu biće održan "Čvarak fest" - Za sve ljubitelje ove delicije

Ovogodišnje izdanje gastronomske manifestacije u Sivcu, ,,Čvarak fest'', održaće se 3. februara 2024. godine od 10 časova na dobro poznatoj lokaciji – sivačkoj pijaci.

Osim takmičenja u spremanju čvaraka, očekuje vas i bogat kulturno – zabavni program, pa vas pozivamo da budete deo ovog gastronomskog događaja, da uživate u čvarcima i sjajnoj atmosferi!

Manifestacija se održava u organizaciji Mesne zajednice Sivac i Turističke organizacije opštine Kula pod pokroviteljstvom Opštine Kula.

Slobodno vreme

Lifestyle

Dr Debora Li, ginekolog, kaže da od sto ljudi kod kojih je dijagnostikovan kancer, njih 38 će patiti od umerenog do jako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.