subota, 18 jun 2022 07:19

U TOKU JAVNA RASPRAVA O ODLUCI O JAVNOM LINIJSKOM PREVOZU PUTNIKA

Odeljenje za komunalnu delatnost, imovinsko-pravne i stambene poslove Gradske uprave grada Sombora organizuje javnu raspravu o nacrtu Odluke o javnom linijskom prevozu putnika.

Javna rasprava traje od 17. juna do 5. jula 2022. godine, tokom koje građani, predstavnici udruženja, privredna društva i organizacije mogu da dostave svoje predloge, sugestije i komentare u vezi sa nacrtom Odluke o javnom linijskom prevozu putnika, u pisanom obliku na adresu: Odeljenje za komunalnu delatnost, imovinsko-pravne i stambene poslove Gradske uprave grada Sombora, Trg cara Uroša broj 1, 25101 Sombor, ili elektronskim putem na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., najkasnije do 4. jula 2022. godine.

Nakon završetka javne rasprave, 5. jula 2022. godine u sobi 108 zgrade „Županije“, održaće se javna prezentacija nacrta ove odluke, sa početkom u 13,00 časova. Javni poziv i nacrt Odluke o javnom linijskom prevozu putnika možete da pogledate na sledećem linku:

 

 

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti