Somborci će dobiti salu za svadbe kapaciteta više od 400 osoba Somborci će dobiti salu za svadbe kapaciteta više od 400 osoba Foto: Ilustracija
sreda, 16 septembar 2020 06:05

Somborci će dobiti salu za svadbe kapaciteta više od 400 osoba

Kubarch iz Subotice uradio je urbanistički projekat za izgradnju svečane sale za svatove u Somboru. Investitor je Bojagić doo iz Sombora. Idejno rešenje uradio je NB PROJEKT iz Sombora.

Parcela na kojoj će se graditi graniči se da regulacionom linijom Apatinskog puta, nalazi se u bloku br. 121 u Ulici Centrala naselje broj 16.

Bruto površina prizemlja sale je 872.42 m2, a neto površina je 817.18m2.

U prednjem delu se nalazi glavni ulaz, dok je ekonomski ulaz u zadnjem delu objekta.

Funkcionalno objekat je podeljen na tri celine. Prvu celinu čini ulazna partija sa holom, garderobom, sanitarnim
blokom, kancelarijom i apartmanom za mladence. Drugu celinu čini svečana sala kapaciteta 432 mesta, sa prostorom za muziku i podijumom za igru. Treći deo čini kuhinjski blok sa pratećim prostorijama. U trećem delu se uz kuhinju nalaze ostave i hladnjače za hranu i piće, garderoba (muška i ženska) za zaposlene. Uz garderobe se naaze toaleti i tuševi za osoblje.

U granici parcela planirana je izgradnja interne kolske saobraćajnice i manipulativnih platoa koji obezbeđuju funkcionisanje poslovnog objekta. Preko interne saobraćajnice omogućeno je kretanje do parking mesta na otvorenom i objekta.

Parkiranje putničkih vozila je rešeno na sopstvenoj parceli. Planirano je 66 parking mesta u dvorištu poslovnog objekta (ugostiteljski objekat - jedno PM na koristan prostor za osam stolica, odnosno 432/8=54 i 10 parking mesta za osoblje),i 2PM za osobe sa posebnim potrebama.

Izvor: ekapija.com

Slobodno vreme

Lifestyle

Dr Debora Li, ginekolog, kaže da od sto ljudi kod kojih je dijagnostikovan kancer, njih 38 će patiti od umerenog do jako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.