Detalji pogibije mladića kod Apatina: Bio je neiskusan u vožnji, sleteo je s puta i udario u drvo Detalji pogibije mladića kod Apatina FOTO: RAS SRBIJ
ponedeljak, 02 novembar 2020 05:29

Detalji pogibije mladića kod Apatina: Bio je neiskusan u vožnji, sleteo je s puta i udario u drvo

Na putu Sombor–Apatin, na ulasku u Apatin u subotu se dogodila saobraćajna nesrećna u kojoj je na licu mesta poginuo S. Lj. star 18 godina.

Kako "Blic" saznaje, život je izgubio mladić iz Bukovca, naselja kod Sombora, koji je upravljao vozilom marke "golf", dok su njegovi saputnici, dvojica mladića, od kojih je jedan maloletan, zadobili povrede i hospitalizovani su u Opštu bolnicu "Radivoj Simonović" u Somboru.

Do tragedije na Apatinskom putu 31. oktobra došlo je oko 15 časova, a istragom će biti utvrđeni tačni uzroci nesreće.

Prema prvim informacijama vozač "golfa" je sleteo s puta dok se kretao iz pravca Sombora prema Apatinu, i na prostoru pored puta, iza mosta, u blizini "Bele loze", uleteo je u drvo. Od siline udara zadobio je teške telesne povrede opasne po život i preminuo je.

Mladićima koji su bili u "golfu" na licu mesta je pružena hitna medicinska pomoć, a zatim su prevezeni u bolnicu.

Kako "Blic" saznaje preživeli saputnici su van životne opasnosti i njihovo zdravstveno stanje je stabilno.

Prema rečima svedoka uviđaja "automobil je bio u takvom stanju da je sa mesta nesreće morao da ga izvuče i odveze pauk".

Put na deonici na kojoj se dogodila saobraćajna nesreća, u kojoj je učestvovalo jedno vozilo, nije bio prohodan za saobraćaj za vreme uviđaja koji su obavili pripadnici policije i Osnovnog javnog tužilaštva Sombor.

Telo nastradalog mladića poslato je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Prema nezvaničnim informacijama za detaljan ishod istrage čekaju se rezultati obdukcije i toksikološki nalazi, ali prema onome što je zabeleženo na terenu najverovatnije da je nastradali mladić, kao još uvek neiskusan vozač, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo zbog toga s puta i udario u drvo.

Izvor: Blic

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.