utorak, 09 jul 2024 05:29

Koncert Mine Lazarević u okviru 6. Somborskog filmskog festivala

U nedelju, 14. jula, sa početkom u 21 sat, u atrijumu Gradske kuće u Somboru biče održan koncert filmske muzike, u izvođenju poznate glumice Mine Lazarević. Kako navode organizatori, Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor, gosti koncerta biće još i Ivana Knežević i Vladimir Posavec-Tušek.

“Sa velikim zadovoljstvom, drugi put završetak Filmskog festivala u Somboru pratiće muzički program. Koncert je sačinjen od najpoznatije filmske muzike, svetske i domaće kinematografije. Kao nezaobilazni deo, muzika prožima svako filmsko ostvarenje, a nekada čak postane i poznatija od samog filma i duže živi. Dođite, uverite se i pevajte sa nama. Mina Lazarević, uz svoj bend i goste, provešće vas kroz svojevrsni filmski vremeplov”, poručili su organizatori ovog događaja.

Podsećamo, Somborski filmski festival ove godine će biti održan u periodu od 11. do 14. jula, pod sloganom “Nije lako kad si mlad”.

Kompletan program Festivala zainteresovani mogu pronaći OVDE.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.