sreda, 03 april 2024 06:52

Održana sednica Saveta za bezbednost saobraćaja grada Sombora

U zgradi Županije, danas je održana sednica Saveta za bezbednost saobraćaja grada Sombora na čijem dnevnom redu se našlo 4 tačke.

Na sednici Saveta, usvojen je Program za rad tela za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na području grada Sombora za 2024. godinu. Programom su utvrđene mere i aktivnosti sa ciljem unapređenja saobraćajnog obrazovanja i vaspitanja, unapređenja saobraćajne infrastrukture, te preventivno – promotivne aktivnosti, edukacije i drugo.

Pored toga, na osnovu novog Pravilnika o radu tela za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji grada Sombora, imenovan je Zdravko Pupovac kao koordinator za saradnju sa agencijom za bezbednost saobraćaja.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.