utorak, 02 april 2024 06:22

Predstava ”Dogodine u isto vreme” u Velikoj sali somborskog Kulturnog centra

 

U četvrtak, 25. aprila 2024. godine, u 20.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće prikazana predstava “Dogodine u isto vreme”, pozorišta “Teatar Vihor”, iz Beograda, sa Ivanom Mihailovićem i Ankom Gaćešom Kostić u glavnim ulogama.

Cena ulaznice je 1200 dinara, a ulaznice možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova i četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Kontakt telefon za informacije: 0695622560

Predstava ”Dogodine u isto vreme” je melodramatična komedija koja govori o ljubavi i pojmu vremena. Te dve stvari u ovom komadu, stalno se mimoilaze.
Život se dešava po sopstvenom časovniku i na to ljudi retko kad mogu da utiču.

Red smejanja, red suznih očiju – to je ova predstava, a takvih je jako malo.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.