ponedeljak, 12 februar 2024 15:16

Gradsko veće Sombora: OŠ "Aleksa Šantić" saglasnost za priključenje na prirodni gas

Gradsko veće grada Sombora održalo je 196. sednicu na čijem dnevnom redu se našlo 12 tačaka.

Između ostalog, utvrđen je predlog Odluke o angažovanju eksterne revizije Završnog računa budžeta grada Sombora za 2023. godinu uz saglasnost Državne revizorske institucije Republike Srbije.

Članovi Gradskog veća su dali saglasnost na zahtev „GHG Inženjering – plus“ Sombor, za izgradnju unutrašnje gasne instalacije i povezivanje sa postojećom instalacijom grejanja zgrade trgovine u ulici Jovana Popovića u Somboru.

Takođe, data je saglasnost i na zahtev OŠ „Aleksa Šantić“ Aleksa Šantić, za polaganje instalacije prirodnog gasa kako bi se škola priključila na prirodni gas.

Na 196. sednici odobrena su dodatna sredstva za programsku aktivnost upravljanja vanrednim situacijama, odnosno za specijalizovane usluge održavanja i servisiranja sirena za javno uzbunjivanje na teritoriji Grada Sombora, kao i za sistem smanjenja rizika od katastrofa i upravljanja vanrednim situacijama.

Slobodno vreme

Lifestyle

Sajamski popusti kod većine domaćih turističkih agencija traju još dan, dva, a grčka letovališta su na startu najtraženi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.