sreda, 24 januar 2024 05:33

Nova saobraćajka sa smrtnim ishodom! Nesreća na putu između Stapara i Doroslova

“Crni bilans” na putevima Zapadnobačkog okruga od prošle sedmice se nažalost nastavio. Na putu između Doroslova i Stapara sinoć se dogodila teška saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice izgubilo život, a muškarac iz Prigrevice je povređen. Saobraćaj na ovoj deonici je zbog uviđaja neko vreme bio u prekidu, a za sada nema detalјnijih informacija o ovoj nezgodi.

Podsećamo da su se prošle sedmice u Zapadnobačkom okrugu dogodile dve teške saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice poginulo, a dve su teže povređene. I pored svih apela Policije da učesnici u saobraćaju budu dodatno oprezni zbog loših vremenskih prilika, saobraćajke sa najtežim posledicama se i dalјe dešavaju.

Nezadovolјni vozači iz okruga u Viber grupama izražavaju ozbilјnu zabrinutost zbog blata na putevima, koje polјoprivredne mašine i kamioni ostavlјaju tokom kampanje vađenja šećerne repe. Oni napominju da se svakodnevno suočavaju sa poledicom, posebno u jutarnjim i večernjim časovima ali dodaju i da kamioni sa prikolicama dodatno pogoršavaju bezbednost u saobraćaju, zbog loše svetlosne signalizacije. Učesnici u saobraćaju putem društvenih mreža i Viber grupa dele informacije o kritičnim deonicama i mestima gde je opasno zbog polјoprivrednih vozila, dodajući da je bezbednost saobraćaja ozbilјno ugrožena, a rešavanje ovog problema, kako kažu postaje hitna potreba.

Izvor: Radio Dunav

Slobodno vreme

Lifestyle

Srpski narod se mnogo puta u svojoj istoriji suočavao sa stradanjima i pošastima. Zato i ne čudi što su naši stari imali...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.