sreda, 24 januar 2024 05:31

KLS: Kragujevčani bez šansi u Somboru, Džoker slavio sa 26 poena razlike

DžOKER - SPD RADNIČKI 74:52 (18:12, 14:12, 21:10, 21:18)

Sombor – Dvorana: Mostonga. Gledalaca: 800. Sudije: Obrknežević, Hadžić, Marčetić.

DžOKER: Dejvis 10 (6 as), Lugić 11, Kapetanović 2 (6 sk), Jugović 5 (5 as), Brbaklić 4 (8 sk, 6 as), Marković, Vukas, Krstanović, Kovačević, Stanojević 7 (5 sk), Simons 24 (10 sk), Milin 11.

SPD RADNIČKI: Vest 8 (5 sk), Kobe Tomas 6 (5 sk), Čabrilo 3, Kroft 10, Đerasimović 2, Milosavljević 3, Dobrašinović, Labović, U. Nikolić 6, Dautović 5, P. Nikolić, Blagojević 9 (8 sk).

Rutinski su Somborci slavili sinoć. Počelo je napeto, Simons je svojom serijom od deset poena doveo domaćine u prednost. Razlika je rasla, dostigla devet poena pred sam kraj prve četvrtine ali je Kroft trojkom smanjio prednost na 18:12.

Nastavili su domaćini jako, ali Radnički nije dozvolio da se tako rano prelomi meč. Dva minuta pre pauze imali su samo četiri poena zaostatka ali je Džoker zahvaljujući Lugićevim vezanim pogodcima na pauzu ipak otišao sa 32:24.

Nisu uspeli ponovo da zaprete gosti. Do kraja se razlika samo povećavala, pred kraj dostigla i plus 26.

Izvor: zurnal.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Srpski narod se mnogo puta u svojoj istoriji suočavao sa stradanjima i pošastima. Zato i ne čudi što su naši stari imali...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.