utorak, 26 septembar 2023 05:05

Tretman suzbijanјa komaraca sa zemlje od 27. septembra do 5. oktobra

Obaveštavamo građane grada Sombora da će u periodu od 27. septembra do 05. oktobra 2023. godine preduzeće „Oris“ d.o.o. Sombor i „Ciklonizacija“ AD Novi Sad sprovesti tretman suzbijanja odraslih komaraca sa zemlјe. Tretmanom sa zemlјe će biti obuhvaćen grad Sombor sa pripadajućim naselјenim mestima.

Tretmani će se sprovoditi u danima sa povolјnom meteorološkom situacijom. Preparat koji će biti korišten je na bazi aktivne materije deltametrin. Upozoravaju se pčelari da je preparat štetan za pčele, te da košnice zatvore ili udalјe najmanje pet kilometara od mesta tretiranja.

Mape sa lokacijama na kojima se vrši tretman nalaze se na Fejsbuk i internet stranici preduzeća „Oris“ d.o.o. Sombor, gde se mogu pratiti najave i precizni termini radova. Dostupan telefon za sva pitanja je: 025/ 515 50 55.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.