Horor kod Sombora: U bunaru pronađeno telo muškarca (1964), vatrogasci na terenu Ugrinovci ubistvo Foto:Dragan Mujan/Nova.rs
utorak, 14 mart 2023 16:12

Horor kod Sombora: U bunaru pronađeno telo muškarca (1964), vatrogasci na terenu

Somborskoj policiji je danas javljeno da se u Ulici Zmaj Jovina 4, u nasleju telečka kod Sombora, nalazi telo utopljenika.

Dojava je stigla u 12.03 časova, dojavljeno je da je u Ulici Zmaj Jovina 4, u naselju Telečka, potrebno izvlačenje utopljenika iz bunara.

Na terenu su pripadnici vatrogasne jedinice Sombor (VSJ), sa tri vatrogasna vozila, a kako je rečenu portalu Nova u pitanju je muškarac (1964).

Izvor: nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Da li i koliko su banane zdrave za naš organizam? Ovo pitanje muči mnoge ljude, koji bi se rado predali zadovoljstvu uži...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.