Sutra je magičan datum 11.11. i evo šta treba da uradiš da bi ti sve išlo kao po loju

Razmislite šta želite da stvorite i privučete u svoj život.

Stiže 11. novembar vibrantno snažan dan, dan kada primamo duboke duhovne poruke, imamo mogućnost duhovnog buđenja i razumevanja svrhe. Ovaj dan ima brojčani kod 1111, koji je broj moći u astrologiji. Ako postoji nešto što želite manifestovati, ovo je dan da odredite svoje namere, 11. novembar je izuzetno snažan dan za otvaranje srca i jačanje energije srčane čakre. To je takođe snažan dan za molitvu, ritualni rad, ali i za delovanje.

Novembar je uvek poseban mesec jer sadrži vibraciju broja 11. Broj 11 u numerologiji ima gotovo isto značenje kao i jedan, ali s udvostručenom i povećanom snagom. U numerologiji, 11 je glavni broj, povezan s višim područjima, božanskim i duhovnim buđenjima. Predstavlja dolazak u potpunu usklađenost sa vašim istinskim i najvišim ja.

Broj 11 takođe je naš podsetnik da, iako se činimo odvojenim pojedincima, zapravo smo svi povezani i deo veće celine. To se vidi u dvaput ponovljenom broju 1 i činjenici da kada se cifre saberu, 11 nam daje 2, što je viša oktava – i ima moć povezivanja.

Broj 11 povezan je s višim područjima. Čak i sam broj 11 izgleda kao dva stuba. Broj 11 označava nov početak, otvaranje novim znanjima i inicijaciju.

Ovaj numerološki niz događa se da nas podseti na sinhronicitet između unutrašnje svesti i spoljnog sveta.

Celi novembar možemo koristiti više vibracije. Možemo pronaći veći napredak kroz meditaciju, provođenje vremena u prirodi, vođenje dnevnika i fokusiranje na zahvalnost.

Jedanaesti novembar je moćno vreme da promenite svoj život, postavite namere ili dublje kopate kako biste otkrili istinu. Nova buđenja, nove informacije i novi nivoi prosvetljenja – sve je to moguće na ovaj dan.

Ako postoji nešto što želite manifestovati ili želja koju želite poželeti, ovo je dan da odredite svoje namere!

Odlučnost, samouverenost, hrabrost i prodornost samo su neke od karakteristika koje se vežu uz broj 1. To je broj spiritualnog buđenja i označava jačanje svesti.

Ovaj nas broj, a pogotovo kada se pojavljuje u nizovima, podstiče da razmislimo o novim mogućnostima, počecima i projektima, te da vizualizujemo pozitivan ishod.

Fokusirajte se na svoje želje umesto na strahove; na mogućnosti umesto na prepreke.

Broj 1111 predstavlja stvaranje, vođstvo i manifestaciju, to je dinamičan brojčani niz velikog potencijala.

Sam 11. novembar ima veliki potencijal u svetu sinhroniciteta, pa ako želite da se nešto ostvari u vašem životu, pokušajte to da ostvarite baš na taj dan. Ubrzajte sve ono što treba da napravite da bi se stvari same složile i ostvarile.

Dve 11 generalno nose veliki potencijal za okretanje prema sebi, radu na duhovnom i mentalnom rastu i duhovnom i mentalnom čišćenju. Na današnji dan puno ćete efikasnije moći da razumete uzroke svojih problema i pronađete rešenja. Izražena je intuicija i dobar je dan za rad na važnim projektima.

Na ovaj dan imate priliku da stvorite sjajnu viziju svoje budućnosti. Zato osmislite cilj koji u punoj meri izražava ono što želite da stvorite u životu.

A 11. novembar je takođe izuzetno snažan dan za otvaranje srca i jačanje energije vašeg srčanog polja. Tokom dana pokušajte svesno da držite svoje srce otvorenim i u vibraciji ljubavi, razumevanja, oprosta i saosećanja, posebno prema sebi!

Razmislite o nečemu šta želite da stvorite i privučete u svoj život. Ne postoji ispravno ili pogrešno kada je posredi vaša namera, samo pokušajte da je izrazite na pozitivan način.

Zapitajte se – šta je potrebno mom telu, što treba mom umu, mojoj duši? I budite mirni dok čekate da se pojavi odgovor. Slušanje je moćan alat, stoga posebno ovog dana budite sigurni da slušate i svoj unutrašnji i spoljni svet.

Ostanite otvoreni, sve što vam dolazi jeste za vaše najviše dobro. Čak ako se pojave i teške situacije, pokušajte razumeti zašto vam se to događa, šta treba uočiti i naučiti iz te situacije.

Izvor: zadovoljna.nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.