Ljubavni život Jelene Rozge: Samo jedan je za nju uvek tu Jelena Rozga Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

Ljubavni život Jelene Rozge: Samo jedan je za nju uvek tu

Stihove pevačice Jelene Rozge mnogi u regionu znaju napamet, ali malo toga se zna o njenom ljubavnom životu. Ipak, pevačicu su povezivali sa mnogim muškarcima, a svima im je zajedničko samo to što su - mlađi od nje.

Ivan Huljić

Više od 10 godina raspredaju priče o tome da je lepa Splićanka bila u ljubavi sa Ivanom Huljićem, koji je 11 godina mlađi od nje. Inače, Ivan je sin Tončija Huljića, klavijaturiste grupe „Magazin“.

Vest da je Rozga sa ovim mladim pravnikom i sinom poznatog muzičkog mogula pomalo je bizarna, pošto se ranije pričalo i da je Jelena u prisnim odnosima sa – Tončijem.

Inače, Ivan i Jelena poznaju se od 1996. kada je ona još bila pevačica Magazina, a da su nešto više od prijatelja počelo je da se šuška 13 godina kasnije, pisali su hrvatski mediji. Ona je tada imala 32 godine, a on 21.

Ipak, njih dvoje nikad nisu potvrdili navodnu vezu.

„Vreme i energiju koje sam potrošila na ljude i mesta na koja nisam trebala. Emotivna investicija je najskuplja stvar i najveći luksuz, zato ga treba čuvati. Divno je kada imate nekoga da sa njim podelite sve, sreću, tugu, uspeh i neuspeh, ali ne smatram da je to jedino merilo za sreću, jer sreća dolazi iznutra i ukoliko ste ostvareni i ispunjeni neko će tu sreću samo dopuniti, a ne činiti“, kazala je ona jednom prilikom.

Stjepan Hauser

Jelena Rozga (44) i nekadašnji član dvojca 2Cellos Stjepan Hauser (35) vezu su započeli 2015. godine. Ta njihova ljubav ličila je na one iz bajke – bez ikakvih problema, makar ne javno pokazanih. Onda su se i verili, ali nakon dve godine ljubavi – sve je bilo gotovo.

Hrvatski mediji su tada prenosili da su njih dvoje odlučili su da stave tačku na romansu jer su poželeli da svako pođe svojim putem. Stvarni razlozi, naravno, ostali su tajna za javnost.

Posle dve i po godine veze ipak su imali želju da ostanu u dobrim odnosima i nakon propale veridbe.

Marko Budanović

Marko Budanović je opasan momak iz Hrvatske koji je je imao problema sa zakonom. Ovaj bivši vlasnik jednog zadarskog noćnog kluba pre nekoliko godina je takođe povezivan sa Jelenom Rozgom, s tim što je sve ostalo na nivou trača.

Ivan Požanin

Jelena Rozga, koju su inače tabloidi povezivali i sa Severeninim bivšim mužem Milanom Popovićem, ovog leta ušla je u vezu sa svojim sugrađaninom, poznatim splitskim kuvarom Ivanom Požaninom.

Jelena je Ivana, koji je sedam godina mlađi od nje, upoznala u martu dok je gostovala u njegovoj emisiji “Guštan… s Požaninom”, gde je bila zajedno s Tončijem Huljićem.

Njih dvoje su navodno posle toga ostali u kontaktu, te je u međuvremenu planula ljubav.

Međutim, nedavno ona je izjavila da je solo i tako raspršila sva nagađanja o tome da je konačno našla ovog pravog.

Ante Burazi

Ipak, sve ove godine jedan muškarac je skoro stalno uz Jelenu, dok drugi dolaze i odlaze. To je njen fitnes trener Ante Burazi, s kojim se pojavljuje na mnogim javnim događajima i prilično je bliska. Oboje tvrde da su dugogodišnji prijatelji. Šuškalo se da joj je Ante bio uteha kada je raskinula sa Stjepanom Hauserom. Čak i ako nikad nisu ništa imali, on je za nju uvek bio tu.

Izvor: zadovoljna.nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ljudi se suočavaju sa finansijskim izazovima u određenim periodima svog života. Bilo da se radi o neočekivanim tro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.