nedelja, 09 januar 2022 08:00

OPLJAČKANA MENJAČNICA U SONTI

Danas, nešto posle 18 časova, opljačkana je menjačnica „Etna“, koja se nalazi u Sonti, u ulici Jovana Jovanovića Zmaja broj 72.

Nepoznati razbojnik je od radnice menjačnice, uz pretnju pištoljem, oteo preko 8.000 evra u raznim valutama. Nakon izvršene pljačke, saznajemo, seo je na bicikl i pobegao u pravcu Karađorđeve ulice gde ga je, po nezvaničnim informacijama, čekao automobil. Razbojnik je, po rečima očevidaca, na glavi imao crnu kapu i masku.

Policija intenzivno traga za lopovom koji je u bekstvu.

izvor:apatinskneovine.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.