"Temu" dobija ozbiljnog rivala u Srbiji: Paketi će stizati za svega 3 dana

Platforma za internet kupovinu "Temu" uskoro dobija konkurenciju u Srbiji.

Aplikacija za internet kupovinu "eksplodirala" je otkad se pojavila u Srbiji, JP Pošta je zatrpana paketima ove firme, a uskoro stiže u Srbiju i konkurencija koja bi mogla da poremeti poslovanje. Reč je o kineskoj platformi "Shein".

Ova platforma je već izuzetno popularna u Evropi i Sjedinjenim Američkim Državama. Pošta Srbije je 14. avgusta zaključila bilateralni sporazum sa Mađarskom-

"Za korisnike to znači bržu i lakšu isporuku robe, koja će nakon završetka postupka carinskog nadzora, na adrese korisnika biti isporučivana u roku od 72 sata", navodi Pošta Srbije.

"Shein" je od 2022. godine postao najveći svetski trgovac brze mode. Platformu je osnovao 2008. godine Ksu Jangtian, poznatiji kao Kris i Skaj.

On je svoju karijeru započeo kao informatičar, nije imao nikakve veze sa modom i trgovinom. Radio je kao stručnjak za optimizaciju internet pretraživanja u firmi za digitalni marketing.

Odeću za njegovu kompaniju proizvodi mreža kineskih tekstilnih firmi, a sve što se sašije odlazi u izvor. "Shein" nudi dostavu u više od 200 država sveta.

Izvor: mondo.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Da li ste se ikada zapitali kako je izgledala prva web stranica u istoriji interneta, te čemu je služila? Prvi web sajt...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.