POKRAJINSKI SEKRETAR ZA SPORT I OMLADINU URUČIO NOVU OPREMU BOKSERSKOM KLUBU SOMBOR POKRAJINSKI SEKRETAR ZA SPORT I OMLADINU URUČIO NOVU OPREMU BOKSERSKOM KLUBU SOMBOR
petak, 04 novembar 2022 05:37

POKRAJINSKI SEKRETAR ZA SPORT I OMLADINU URUČIO NOVU OPREMU BOKSERSKOM KLUBU SOMBOR

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta, gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, potpredsednik Vojvođanskog bokserskog saveza Želјko Mrdaković i članica Gradskog veća Antonija Nađ Kosanović u sredu, 2. novembra, posetili su Bokserski klub Sombor.

Ovom prilikom pokrajinski sekretar Dane Basta uručio je klubu novu opremu koja se sastoji od džakova za boks, rukavica, bandažera, vijača i fokusera.

„Nama je izuzetno drago što smo mogli da prepoznamo njihove potrebe na našem konkursu i dodelimo sredstva za nabavku nove sportske opreme u vrednosti od 200 hilјada dinara i siguran sam da će ovim mladim bokserima koristiti u trenažnom procesu i pomoći da naprave još bolјe rezultate“ rekao je Basta.
Gradonačelnik Sombora zahvalio se pokrajinskom sekretarijatu na novoj opremi koju je dobio bokserski klub, ali i na podršci koju su dobili i drugi somborski klubovi.

„Pre svega bih iskoristio priliku da se zahvalim pokrajinskom sekretaru za sport i omladinu što je uručio opremu Bokserskom klubu Sombor. To nije jednini klub iz Sombora koji je dobio opremu, pored bokserskog kluba dobili su opremu i kajakaški klub, rukometni i odbojkaški klub, a sve kako bi naši sportisti imali što bolјe uslove u dalјem trenažnom procesu. Ono što je veoma bitno da vidimo ovde puno mladih i novih naših sugrađana koji su krenuli da se bave sportom, a to je svakako i cilј svih nas u Gradu Somboru“, poručio je gradonačelnik Ratković.
Želјko Mrdaković ispred Vojvođanskog bokserskog saveza istakao je da na osnovu rezultata i pedagoškog rada sa najmlađima lako je da se prepozna kom klubu treba da se pruži podrška.

„Bokserski klub Sombor svojim rezultatima kako u ekipnoj konkurenciji kao prvak države, tako i u pojedinačnoj konkurenciji, kroz zaista veliki broj prvaka države, učesnika i osvajača trofeja sa raznih međunarodnih takmičenja, pokazuje i dokazuje da je jedan od vodećih klubova u Srbiji“ kazao je Mrdaković.

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrolozi veruju da zvezde igraju veliku ulogu u tome kako se dvoje ljudi slažu. Dok su neki znakovi kompatibilni i u nj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.