Ovo je najtužniji horoskopski znak FOTO: Shutterstock

Ovo je najtužniji horoskopski znak

Ovaj horoskopski znak poznat je po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, što dovodi do toga da su uvek nesretni ili depresivni.

Radi se o Vagi.

Pripadnici ovog znaka ne mogu da odaberu pravi put zbog svojih večitih dilema, i baš zbog toga su večno tužne. Iako su pripadnici ovog znaka neodlučni, prilično su nepokolebljivi na putu ka svojim ciljevima.

Na njih uvek možete računati: Oni su najodgovorniji znakovi

Moćan astro period: Preokret u aprilu i procvat ljubavi

Vaga je u stalnom strahu. Uvek razmišljaju o posledicama i predviđaju budućnost koja im je obično crna i neizvesna, piše "Index.hr".

U društvu su uglavnom popularni zbog svoje dobrote i inteligencije, pa se dobro slažu sa suprotnim polom. Međutim, zbog svojih negativnih stavova, oni su sami sebi najveći neprijatelji na putu ka sreći.

Lifestyle

Ministar je rekao da problemi koji su uočeni kod dece nisu nerešivi. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.