SRAMNO: Ukradena donatorska kutija sa novcem za obolelog dečaka SRAMNO: Ukradena donatorska kutija sa novcem za obolelog dečaka
subota, 17 decembar 2022 06:07

SRAMNO: Ukradena donatorska kutija sa novcem za obolelog dečaka

Pre dva dana iz Maksija je ukradena donatorska kutija sa novcem prikupljenim na ime pomoći za lečenje obolelog dečaka Danila Balaća (6).

O krađi je obaveštena policija koja je odmah povela istragu. Sam čin krađe je zabeležen na snimku sa video nadzora, koji će pomoći istrazi mada je, kako saznajemo, lopov bio maskiran.

Povodom ovog sramnog čina oglasio se i Danilov otac Dušan koji je na društvenim mrežama objavio ovu informaciju.

-Hteo bih se zahvaliti svima koji su donirali novac u tu kutiju i ostaje velika žal što novac nije upotrebljen u svrhe za koje je bio i namenjen. Ujedno se zahvaljujem svim ljudima dobre volje koji su donirali i koji još doniraju sredstva za Danila, naveo je tata Dušan i posebno se zahvalio Apatincu Vidanu Jerotijeviću koji je, iako ima tek 16 godina, pre nekoliko dana organizovao humanitarni turnir u futsalu na kom je za malenog Danila prikupljeno 205 hiljada dinara.

Dušan je zamolio sugrađane da ako imaju saznanja o ovoj krađi informacije dostave apatinskoj policiji.

Svi koji žele da pomognu Danilu mogu da pošalju SMS sa brojem 1364 na 3030.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.