ponedeljak, 06 jun 2022 08:02

Defile maturanata okupio veliki broj građana

Prekjuče je u Apatinu održan tradicionalni defile maturanata Tehničke škole sa domom učenika i Gimnazije i stručne škole „Nikola Tesla“. Na ovom lepom događaju okupilo se više stotina građana, roditelja, prijatelja i rodbine svršenih srednjoškolaca, koji su došli da u svet odraslih isprate svoje bližnje.

Matursko veče proslavljeno je u sali „Čović stil“, a muzikom i pesmom maturante je zabavljao „Bravo bend“.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.