subota, 26 mart 2022 06:29

SREDNJOŠKOLCIMA ODRŽANO PREDAVANJE O PREVENCIJI BOLESTI ZAVISNOSTI

 

Crveni krst Apatin održao je 25.03.2022. predavanje u Gimnaziji ,,Nikola Tesla'' i Tehničkoj školi sa Domom učenika za učenike prvih, drugih i trećih razreda o Prevenciji bolesti zavisnosti sa akcentom na alkoholizam, štetnost duvana, zavisnosti od kockanja, internet zavisnosti i upotrebi psihoaktivnih supstanci.

Osnovni cilj edukacije jeste prevencija i borba protiv bolesti zavisnosti koje sa sobom nose brojne posledice i komplikacije kako medicinske tako i drustveno-socijalne. U okviru predavanja učenicima su predstavljene video prezentacije i podeljeni su im edukativni lifleti na ovu temu.

Ovu aktivnost Crvenog krsta Apatin realizovale su volonterke Jovana Grubor i Milca Medar vršnjačke edukatorke koje su edukovane od strane Crvenog krsta Vojvodine.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.