utorak, 22 februar 2022 06:26

Noemi Heđbeli prva na Kupu Beograda

Član Ženskog kuglaškog kluba “Apatin”, Noemi Heđbeli, nastupala je na pojedinačnom takmičenju Kupa Beograda. U konkurenciji starijih kadetkinji naša predstavnica je ubedljivo zauzela prvo mesto sa oborena 562 čunja, odnosno osvojenih 25 bodova. Od svih rezultata na takmičenju, odnosno rezultata svih uzrasnih kategorija, ishod naše Noemi zauzima treće mesto.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.