ponedeljak, 21 februar 2022 07:21

Apatinci još uvek neporaženi na svom terenu

U okviru prvog kola prolećnog dela prvenstva, Rukometni klub “Apatin” je pred svojim navijačima dočekao Rukometni klub “Vrbas PETROL”. Obe ekipe su pokazale svoj kvalitet, a na kraju bodovi su podeljeni, odnosno konačan ishod meča je 26:26 (10:13). Trener naše ekipe, Vladimir Đukić, zbog povrede nije mogao računati na Nikolu Bogojevića, a šansu su umesto njega dobili mladi golmani Milan Milićević i Luka Polovina. U narednom kolu Rukometni klub “Apatin” gostovaće Rukometnom klubu “Morava” iz Velike Plane.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.