utorak, 18 januar 2022 07:56

Apatinke otvorile pobedom drugi deo prvenstva

U okviru 10. kola Super lige Srbije, ženski Kuglaški klub “Apatin” se na svom terenu sastao sa ženskim Kuglaškim klubom “Bačka” iz Novog Sada. Naše devojke su uspele da trijumfuju, a najviše čunjeva u redovima domaćih oborila je Silvana Štulić (575 čunjeva). Ona se takođe našla u ekipi kola, a pored nje, od naših devojaka u šestorci 10. kola su Milana Vuletić (567 oborenih čunjeva) i Nataša Nađ (561 oboren čunj). Ovom pobedom, ženski Kuglaški klub “Apatin” se učvrstio na sedmom mestu sa 9 bodova, a ispred njih nalazi se Bačka sa bodom više.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.