utorak, 04 januar 2022 07:50

RASPORED BOGOSLUŽENJA ZA BOŽIĆNE PRAZNIKE U APATINU I PRIGREVICI

 

U susret jednom od najvećih hrišćanskih praznika, Božića, iz Crkvene opštine Apatin dobili smo informacije o rasporedu bogosluženja tokom praznovanja na teritoriji naše opštine. Iako još uvek nije poznato da li će biti održano masovno paljenje Badnjaka, u Hramu Sabora Svetih Apostola u Apatinu, kao i u novoj bogomolji Svetog Apostola Marka u Prigrevici crkvena bogosluženja redovno će se vršiti.

Hram Sabor Svetih Apostola Apatin

6. januar, Badnji dan

8č - Carski časovi

9č - Sveta liturgija

18,30č - Povečerje

7. januar, Božić

Ponoć - Božićno jutrenje

7č - Sveta liturgija

8. januar, Sabor presvete Bogorodice

9č - Sveta liturgija

9. januar, Sveti Stefan

9č - Sveta liturgija

 Prigrevica, nova bogomolja Svetog Apostola Marka (zgrada Mesne kancelarije)

6. januar, Badnji dan

16,30č - Povečerje

7. januar, Božić

Ponoć - Božićno jutrenje

8č - Sveta liturgija

izvor:apatisnkenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.